Diensten

Dean Elektrotechniek monteert en keurt uw elektrotechnische installaties. Dit doen wij volgens de huidig geldende regels en richtlijnen.

Veel ongelukken in huis met elektrische installaties ontstaan door niet deugdelijke installaties, daarom verzorgen wij ook keuringen van uw elektrische installatie met gecertificeerd apparatuur. Na controle, keuring en meting van uw elektrische installatie ontvangt u van ons een keuringsformulier, waar wij de gemeten waardes op invullen en eventuele gebreken op vermelden. Deze gebreken kunnen we in overleg met u verhelpen.


Overige diensten die wij aanbieden zijn het bouwen en renoveren van elektrotechnische installaties. Dit doen wij voornamelijk in de regio Noord-Limburg, Noordoost Brabant en het zuiden van Gelderland. Natuurlijk kunt u ons altijd benaderen voor een klus buiten de regio. Tijdens het uitvoeren van onze werkzaamheden proberen we zoveel mogelijk met de wensen van de klant mee te denken, zodat we een installatie opleveren die zowel technisch, esthetisch als praktisch goed in elkaar steekt.


Indien er een storing of defect op treedt in uw installatie bieden wij ook Service & Onderhoud. Nadat u contact met ons heeft opgenomen zullen wij er alles aan doen om uw installatie zo spoedig mogelijk weer werkend te krijgen.